UMAY - BİLİM SANAT VE YAŞAM MERKEZİ
İKRA NUR OKYAY

İKRA NUR OKYAY

Özgeçmiş:     

İkra Nur Okyay, 1995 yılında Afyon’da doğmuştur. 2010-2014 yılları arasında Afyon Bolvadin Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde Hemşirelik dalında Türkçe-İngilizce eğitim alıp mezun olduktan sonra ilk üniversitesi Afyon Kocatepe Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Elektronörofizyoloji (nörolojik tanılama) bölümünü kazanmıştır.

Devamında İstanbul Üsküdar Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu’nda Diyaliz bölümünden mezun olmuştur. 10 yılı aşkın süre İstanbul’un önde gelen hastanelerinin ‘Yenidoğan Yoğun Bakım ve Bebek Odası Bölümlerinde ‘uzman bebek hemşiresi’ olarak çalışmıştır.

Avrupa ve Türkiye’de katıldığı Uluslararası Yenidoğan Bebek Hemşireliği, 0-2 yaş bebek ve çocuk gelişimi, Doğum anı, öncesi ve sonrasındaki süreçlerle ilgili araştırmalar yapıp, eğitimler almıştır. Halen yurtiçi ve yurtdışında online/yüz yüze eğitimler vermektedir. Bu süreçte kendini daha iyi geliştirmekte olup, anne bebek koçluğunda, doğum ve sonrasındaki bu güzel yolda sizlere eşlik etmektedir.

 
Whatsapp